Taula de continguts

XXII Semana del Llibre Valencià

Vos convidem un any més a participar en la Semana del Llibre Valencià que enguany es celebrarà del 6 al 9 de maig en la sèu de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana en Carrer Avellanes, 26, Valéncia.

Podeu vore a continuació el programa en les activitats que tindran lloc durant la semana.

PROGRAMA

Dilluns 6

Escomençarem a les 12 hores en l’inauguració de la Fira del llibre antic i d’ocasió. Enguany, millorem l’oferta de llibres i de preus.

Per la vesprada, a les 19 hores, Editorial Mosseguello nos presentarà quatre dels seus últims títuls, una mostra ben variada i completa, llibres d’ensaig, novela, teatre… Al mateix temps nos faran partícips del pròxims títuls que ya tenen en imprenta.

Dimarts 7

Durant tot el dia Fira del llibre antic i d’ocasió. Oportunitat per a fer-se en llibres de sempre a preus com mai.

A les 19 hores, presentació de llibres per part de la RACV i AELLVA, últimes produccions, novetats i proyectes en realisació per a l’any en curs.

Dimecres 8

Durant tot el dia continua la Fira del llibre antic i d’ocasió. Immillorables preus per a llibres memorables.

A les 19 hores, presentació de llibres del recent guardonat V Premi Nacional de Lliteratura en Llengua Valenciana, Vicent Simó Santonja. Última producció poètica i l’important reedició de l’històric “¿Valenciano o catalán?”, en preàmbul de Lleopolt Peñarroja.

Dijous 9

Últim dia per a poder aprofitar-se dels llibres i preus de la Fira del llibre antic i d’ocasió.

A les 19 hores:

XX Recitals Poètics Primavera d’Estiu 2013
“Seguint el rastre d’un llibre III”

Els nostres escritors fan un eixercici lliure d’intelectualitat lliterària en versar i flexionar sobre obres ya consolidades de la lliteratura universal.
Cartell