Necessitem que colabores: >> Fes-te patró << >> Donació <<

Diferències

Ací es mostren les diferències entre dos versions de la pàgina.

Link to this comparison view

Both sides previous revisionPrevious revision
Next revisionBoth sides next revision
blog:nova_gramatica_de_la_llengua_valenciana [01/08/2013 17:11] Bernatblog:nova_gramatica_de_la_llengua_valenciana [01/08/2013 17:27] Bernat
Llínea 1: Llínea 1:
 ====== Nova Gramàtica de la Llengua Valenciana ====== ====== Nova Gramàtica de la Llengua Valenciana ======
  
-La Secció de Llengua i Lliteratura Valencianes té previst celebrar el I Centenari de la RACV en l'edició d'una gramàtica acadèmica de la llengua valenciana, ya que el primer treball que esta institució publicà el mateix any de la seua creació, 1915, fon la //Gramàtica Elemental de la Llengua Valenciana//, treball que se li encomanà al filòlec Lluís Fullana Mira.+La **Secció de Llengua i Lliteratura Valencianes** té previst celebrar el **I Centenari** de la RACV en l'edició d'una gramàtica acadèmica de la llengua valenciana, ya que el primer treball que esta institució publicà el mateix any de la seua creació, 1915, fon la //Gramàtica Elemental de la Llengua Valenciana//, treball que se li encomanà al filòlec **Lluís Fullana Mira**.
  
-Esta nova gramàtica, que naix en la pretensió de superar i millorar les anteriors, està elaborada per un equip de filòlecs i professionals, tots ells membres de la Secció de Llengua i Lliteratura Valencianes de la RACV, i pretén ser un material fonamental per a l'estudi i millora de la llengua valenciana. La gramàtica tindrà un caràcter descriptiu, pero no deixarà de ser normativa a l'hora que  respectuosa en les diferents variants o dialectes valencians. També serà didàctica per a que puga ser utilisada en l'aprenentage de la llengua i en els cursos que entitats, com Lo Rat Penat, venen donant.+Esta nova gramàtica, que naix en la pretensió de superar i millorar les anteriors, està elaborada per un equip de filòlecs i professionals, tots ells membres de la **Secció de Llengua i Lliteratura Valencianes** de la RACV, i pretén ser un material fonamental per a l'estudi i millora de la llengua valenciana. La gramàtica tindrà un caràcter descriptiu, pero no deixarà de ser normativa a l'hora que  respectuosa en les diferents variants o dialectes valencians. També serà didàctica per a que puga ser utilisada en l'aprenentage de la llengua i en els cursos que entitats, com **Lo Rat Penat**, venen donant.
  
-Estarà finalisada a lo llarc de 2014 i ademés de la seua edició estarà disponible en la pàgina web de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana+Estarà finalisada a lo llarc de 2014 i ademés de la seua edició estarà disponible en la pàgina web de la RACV.