Necessitem que colabores: >> Fes-te patró << >> Donació <<

Diferències

Ací es mostren les diferències entre dos versions de la pàgina.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
Next revision Both sides next revision
blog:presentacio_del_diccionari_general_de_la_llengua_valenciana [06/12/2010 13:27]
Bernat
blog:presentacio_del_diccionari_general_de_la_llengua_valenciana [10/12/2010 00:40]
Bernat
Llínea 7: Llínea 7:
 En Voro López Verdejo, acadèmic de número de la RACV i actual Director de la Secció de Llengua i Lliteratura Valencianes, ha estat treballant els últims anys junt en un equip de treball de 20 colaboradors i més de cinquanta informants de totes les comarques valencianes, a fi de que este Diccionari General siga una obra completa sobre el nostre idioma. En Voro López Verdejo, acadèmic de número de la RACV i actual Director de la Secció de Llengua i Lliteratura Valencianes, ha estat treballant els últims anys junt en un equip de treball de 20 colaboradors i més de cinquanta informants de totes les comarques valencianes, a fi de que este Diccionari General siga una obra completa sobre el nostre idioma.
  
-El Diccionari es presenta en dos luxosos toms de pell.+El Diccionari es presenta en dos luxosos toms.
  
 ===== La fita és històrica per molts motius ===== ===== La fita és històrica per molts motius =====
Llínea 47: Llínea 47:
 </html> </html>
  
-Vos esperem a tots el dia 20 de decembre a les 19h en el Saló d’Actes de l’Ateneu de Valéncia, Plaça de l’Ajuntament núm. 18 del cap i casal. El motiu i l’ocasió ho requerixen.+Vos esperem a tots el dia 20 de decembre a les 19h en el Saló d’Actes de l’Ateneu de Valéncia, Plaça de l’Ajuntament núm. 18 del cap i casal. El motiu i l’ocasió ho mereixen.
  
 Es pot fer ya la [[blog:diccionari_general_de_la_llengua_valenciana| reserva del Diccionari General de la Llengua Valenciana]] a un preu especial. Es pot fer ya la [[blog:diccionari_general_de_la_llengua_valenciana| reserva del Diccionari General de la Llengua Valenciana]] a un preu especial.