Necessitem que colabores: >> Fes-te patró << >> Donació <<

Diferències

Ací es mostren les diferències entre dos versions de la pàgina.

Link to this comparison view

Both sides previous revisionPrevious revision
Next revision
Previous revision
blog:presentacio_del_diccionari_general_de_la_llengua_valenciana [06/12/2010 13:27] Bernatblog:presentacio_del_diccionari_general_de_la_llengua_valenciana [23/01/2014 18:00] (Actual) – edició externa 127.0.0.1
Llínea 1: Llínea 1:
 ====== Presentació del Diccionari General de la Llengua Valenciana ====== ====== Presentació del Diccionari General de la Llengua Valenciana ======
  
-{{  :blog:diccionari_general.jpg?175x125|}}+{{:blog:diccionari_general.jpg?175x125  }}
  
 El dia 20 de decembre a les 19h en el Saló d’Actes de l’Ateneu de Valéncia es presenta el Diccionari General de la Llengua Valenciana. El dia 20 de decembre a les 19h en el Saló d’Actes de l’Ateneu de Valéncia es presenta el Diccionari General de la Llengua Valenciana.
Llínea 7: Llínea 7:
 En Voro López Verdejo, acadèmic de número de la RACV i actual Director de la Secció de Llengua i Lliteratura Valencianes, ha estat treballant els últims anys junt en un equip de treball de 20 colaboradors i més de cinquanta informants de totes les comarques valencianes, a fi de que este Diccionari General siga una obra completa sobre el nostre idioma. En Voro López Verdejo, acadèmic de número de la RACV i actual Director de la Secció de Llengua i Lliteratura Valencianes, ha estat treballant els últims anys junt en un equip de treball de 20 colaboradors i més de cinquanta informants de totes les comarques valencianes, a fi de que este Diccionari General siga una obra completa sobre el nostre idioma.
  
-El Diccionari es presenta en dos luxosos toms de pell.+El Diccionari es presenta en dos luxosos toms.
  
 ===== La fita és històrica per molts motius ===== ===== La fita és històrica per molts motius =====
Llínea 47: Llínea 47:
 </html> </html>
  
-Vos esperem a tots el dia 20 de decembre a les 19h en el Saló d’Actes de l’Ateneu de Valéncia, Plaça de l’Ajuntament núm. 18 del cap i casal. El motiu i l’ocasió ho requerixen.+Vos esperem a tots el dia 20 de decembre a les 19h en el Saló d’Actes de l’Ateneu de Valéncia, Plaça de l’Ajuntament núm. 18 del cap i casal. El motiu i l’ocasió ho mereixen.
  
 Es pot fer ya la [[blog:diccionari_general_de_la_llengua_valenciana| reserva del Diccionari General de la Llengua Valenciana]] a un preu especial. Es pot fer ya la [[blog:diccionari_general_de_la_llengua_valenciana| reserva del Diccionari General de la Llengua Valenciana]] a un preu especial.