Diferències

Ací es mostren les diferències entre dos versions de la pàgina.

Link to this comparison view

blog:semana_del_llibre_valencia_2012 [14/05/2012 10:25]
Bernat
blog:semana_del_llibre_valencia_2012 [23/01/2014 18:00]
Llínea 1: Llínea 1:
-====== Semana del Llibre Valencià 2012 ====== 
  
-La RACV celebra un any més la Semana del Llibre Valencià. Una semana en la que la programació d’actes gira al voltant de la figura del llibre. 
- 
-  * El **dilluns 14** s’inaugura a les 12h una Exposició de llibres antics que es podran adquirir a preus inimaginables,​ juntament en les edicions actuals i les novetats editorials. També es podrà contemplar -i adquirir- una mostra dels facsímils històrics de Vicent García Editors, alguns, eixemplars únics, que arriben al valor de 5.000€. 
-  * El **dimarts 15** el propi editor, Ricart Vicent, nos ilustrara`en una magna conferència,​ o tertúlia com ad ell li agrada resenyar, sobre el el llibre i l’imprenta valenciana. 
-  * El **dimecres 16** toca presentació de llibres. La lliteratura en llengua valenciana oferix les últimes produccions per mig de la AELLVA i Edicions Mosseguello. 
-  * El **dijous 17** complirem ya la consecució dels XIX Recitals Poètics que la AELLVA ve organisant. Enguany i degut al bon sabor que deixà l’any passat l’experiència de “Seguint el rastre d’un llibre”, realisarem la segona edició. 
- 
-Vos esperem a tots en la sèu de la RACV, carrer Avellanes nº. 26. Ciutat de Valéncia.