Necessitem que colabores: >> Fes-te patró << >> Donació <<

Diferències

Ací es mostren les diferències entre dos versions de la pàgina.

Link to this comparison view

Both sides previous revisionPrevious revision
Next revision
Previous revision
Last revisionBoth sides next revision
blog:xxv_dia_de_la_llengua_i_la_cultura_valencianes [28/02/2013 16:51] Bernatblog:xxv_dia_de_la_llengua_i_la_cultura_valencianes [24/03/2013 23:57] Bernat
Llínea 5: Llínea 5:
 La Real Acadèmia de Cultura Valenciana té l’honor de convidar-lo als actes organisats per al Dia de la Llengua i la Cultura Valencianes, en el qual es commemora la mort d’Ausias March. La Real Acadèmia de Cultura Valenciana té l’honor de convidar-lo als actes organisats per al Dia de la Llengua i la Cultura Valencianes, en el qual es commemora la mort d’Ausias March.
  
-Els actes públics seran el **dilluns 4 de març**.+Els actes de commemoració seran el **dilluns 4 de març**.
  
 ===== PROGRAMA ===== ===== PROGRAMA =====
 +
 +{{:blog:xxv_dia_de_la_llengua_i_cv_2013.pdf|Programa per a imprimir.}}
  
 **DILLUNS, DIA 4 DE MARÇ** **DILLUNS, DIA 4 DE MARÇ**
  
-Durant tot lo dia es realisarà una ofrena floral en la tomba d’Ausias March (porta romànica de la Sèu de Valéncia).+Durant tot el dia es realisarà una ofrena floral en la tomba d’Ausias March (porta romànica de la Sèu de Valéncia).
  
 18:00 h: **Missa en l’Altar Major de la Sèu de Valéncia**, en memòria d’Ausias March. 18:00 h: **Missa en l’Altar Major de la Sèu de Valéncia**, en memòria d’Ausias March.
  
-19:00 h: En el **Saló del Consulat de la Mar de La Llonja de Valéncia** (entrada pel Carrer de la Llonja, núm. 2).+19:00 h: En el **Saló del "Consulat del Marde La Llonja de Valéncia** (entrada pel Carrer de la Llonja, núm. 2).
  
   * Entrega de RECONEIXIMENTS al bon us de la llengua valenciana.   * Entrega de RECONEIXIMENTS al bon us de la llengua valenciana.
Llínea 25: Llínea 27:
   * Documentació per part de l’Ilm. Sr. En Lleopolt Peñarroja, Acadèmic de Número, de l’aprovació per part del Vaticà dels texts llitúrgics en llengua valenciana.   * Documentació per part de l’Ilm. Sr. En Lleopolt Peñarroja, Acadèmic de Número, de l’aprovació per part del Vaticà dels texts llitúrgics en llengua valenciana.
  
-  * Oficialisació del V Premi Nacional de Lliteratura en Llengua Valenciana, otorgat per l'Aellva a l'Excm. Sr. En Vicent Lluís Simó Santonja.+  * Entrega del V Premi Nacional de Lliteratura en Llengua Valenciana.
  
-  * Tancament de l’acte en paraules de l’Excelentíssim Sr. En Juan Lladró Dolz, Decà d’Honor de la RACV.+  * Tancament de l’acte en paraules de l’Excelentíssim Sr. En Vicent Ll. Simó Santonja, Decà de la RACV.