Diferències

Ací es mostren les diferències entre dos versions de la pàgina.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
blog:ha_faltat_anfos_ramon [18/06/2014 18:26]
Bernat
blog:ha_faltat_anfos_ramon [18/06/2014 18:27]
Bernat
Llínea 4: Llínea 4:
  
 Anfós Ramon ha segut un dels grans poetes de la llengua valenciana del sigle XX i XXI. El més llorejat i premiat en época recent. Personage importantíssim en el món de la lliteratura fallera, ha segut l'​autor que en més ocasions ha rebut el màxim guardó otorgat per Lo Rat Penat, el Bernat i Baldoví en un total de dèsset ocasions. Anfós Ramon ha segut un dels grans poetes de la llengua valenciana del sigle XX i XXI. El més llorejat i premiat en época recent. Personage importantíssim en el món de la lliteratura fallera, ha segut l'​autor que en més ocasions ha rebut el màxim guardó otorgat per Lo Rat Penat, el Bernat i Baldoví en un total de dèsset ocasions.
- + 
 +===== ===== 
 Citar tots els premis i guardons seria llarguíssim pero no volem deixar de recordar que ya en 1957 conseguí la primera Flor Natural en Algemesí, fins a un total de tres ocasions. En tres ocasions també Massanassa i Meliana. En quatre ocasions la de Xàtiva, Massamagrell,​ Vilanova de Castelló i Nules. En una Manises i Castelló. Nou voltes la Flor Natural de la ciutat de Paterna. Sèt voltes la Flor Natural dels "Jocs Florals de la Ciutat i Regne de Valéncia"​. Premi Valéncia de Lliteratura de la Diputació de Valéncia en 1963. Rosa i Medalla de la Casa dels Obrers en 1967. Premi Xavier Casp de l'​Ajuntament de Carlet en 1975. Premi Primavera de l'​Associació Cultural El Palleter de Catarroja en 1982 i 1984. Premi Ciutat de Valéncia de Poesia Roïç de Corella de l'​Ajuntament de Valéncia en 1997. Premi Benvingut Oliver de l'​Ajuntament de Catarroja en 1997. Taronja d'Or de la ciutat de Vilarreal en dos ocasions i una la de plata. Premi Primavera d'​Amics de la Poesia en cinc ocasions. L'​Olimpiada de l'​Humor en sis. També obtingué premis i distincions en llengua castellana, la Flor Natural de Montanejos, Chest, Enguera i Alboraig, premi Vendimia de Jerez, etc. Citar tots els premis i guardons seria llarguíssim pero no volem deixar de recordar que ya en 1957 conseguí la primera Flor Natural en Algemesí, fins a un total de tres ocasions. En tres ocasions també Massanassa i Meliana. En quatre ocasions la de Xàtiva, Massamagrell,​ Vilanova de Castelló i Nules. En una Manises i Castelló. Nou voltes la Flor Natural de la ciutat de Paterna. Sèt voltes la Flor Natural dels "Jocs Florals de la Ciutat i Regne de Valéncia"​. Premi Valéncia de Lliteratura de la Diputació de Valéncia en 1963. Rosa i Medalla de la Casa dels Obrers en 1967. Premi Xavier Casp de l'​Ajuntament de Carlet en 1975. Premi Primavera de l'​Associació Cultural El Palleter de Catarroja en 1982 i 1984. Premi Ciutat de Valéncia de Poesia Roïç de Corella de l'​Ajuntament de Valéncia en 1997. Premi Benvingut Oliver de l'​Ajuntament de Catarroja en 1997. Taronja d'Or de la ciutat de Vilarreal en dos ocasions i una la de plata. Premi Primavera d'​Amics de la Poesia en cinc ocasions. L'​Olimpiada de l'​Humor en sis. També obtingué premis i distincions en llengua castellana, la Flor Natural de Montanejos, Chest, Enguera i Alboraig, premi Vendimia de Jerez, etc.
  
Llínea 12: Llínea 14:
  
 La seua obra ha segut arreplegada en antologies i catàlecs, ha segut traduïda a l'​anglés,​ i musicada per cantautors com el gran Vicent Savall. La seua obra ha segut arreplegada en antologies i catàlecs, ha segut traduïda a l'​anglés,​ i musicada per cantautors com el gran Vicent Savall.
- +
 Pero ademés de la seua eminència com a lliterat,​ resaltava i destacava la seua humanitat i la seua proximitat. Un amic que sempre estava dispost a ajudar, a assessorar i a colaborar des del seu talant benévol, el seu coneiximent,​ i el seu constant somriure. Pero ademés de la seua eminència com a lliterat,​ resaltava i destacava la seua humanitat i la seua proximitat. Un amic que sempre estava dispost a ajudar, a assessorar i a colaborar des del seu talant benévol, el seu coneiximent,​ i el seu constant somriure.
  
 Per a tots els que hem tingut l’honor i el privilegi d’estar i treballar en ell, a soles nos queda l’agraïment d’haver vixcut en ell tants moments. Per a tots els que hem tingut l’honor i el privilegi d’estar i treballar en ell, a soles nos queda l’agraïment d’haver vixcut en ell tants moments.
- +
 Gràcies al treball, a l’esforç i a l’eixemple de valencians com Anfós Ramon i García, la llengua valenciana està hui més prestigiada,​ i més viva. Gràcies al treball, a l’esforç i a l’eixemple de valencians com Anfós Ramon i García, la llengua valenciana està hui més prestigiada,​ i més viva.
- +
 Volem donar el nostre condol a la seua família i el major conhort en tan dolorós moment. Descansa en pau amic Anfós. Volem donar el nostre condol a la seua família i el major conhort en tan dolorós moment. Descansa en pau amic Anfós.