Necessitem que colabores: >> Fes-te patró << >> Donació <<

Diferències

Ací es mostren les diferències entre dos versions de la pàgina.

Link to this comparison view

Both sides previous revisionPrevious revision
Next revision
Previous revision
blog:informe_sobre_la_llengua_valenciana_i_propostes_de_revalencianisacio [14/03/2012 13:05] Bernatblog:informe_sobre_la_llengua_valenciana_i_propostes_de_revalencianisacio [23/01/2014 18:00] (Actual) – edició externa 127.0.0.1
Llínea 3: Llínea 3:
 Ya està publicat en la web el **//[[documents:informes:informe_sobre_la_llengua_valenciana_i_propostes_de_revalencianisacio]]//** que s'oferí imprés i en CD als assistents a l'acte del **XXIV Dia de la Llengua i la Cultura Valencianes** acompanyat de tots els seus anexos. Vos recomanem la seua llectura. Ya està publicat en la web el **//[[documents:informes:informe_sobre_la_llengua_valenciana_i_propostes_de_revalencianisacio]]//** que s'oferí imprés i en CD als assistents a l'acte del **XXIV Dia de la Llengua i la Cultura Valencianes** acompanyat de tots els seus anexos. Vos recomanem la seua llectura.
  
-En l'acte es mostraren algunes de les novetats de la web del //**[[http://diccionari.llenguavalenciana.com|Diccionari General de la Llengua Valenciana]]**//. Ara és possible consultar la conjugació dels més de 7500 verps del diccionari. També es mostrà el treball que s'està fent per a ilustrar el diccionari. Podeu vore alguns eixemples d'entrades ilustrades en: [[http://diccionari.llenguavalenciana.com/entries/search/Search.expression:orso|orso]], [[http://diccionari.llenguavalenciana.com/entries/search/Search.expression:lle%C3%B3|lleó]], [[http://diccionari.llenguavalenciana.com/entries/search/Search.expression:%C3%A0guila|àguila]], [[http://diccionari.llenguavalenciana.com/entries/search/Search.expression:guitarra|guitarra]], i moltes més.+En l'acte es mostraren algunes de les novetats de la web del //**[[http://diccionari.llenguavalenciana.com|Diccionari General de la Llengua Valenciana]]**//. Ara és possible consultar la conjugació dels més de 7.500 verps del diccionari. També es mostrà el treball que s'està fent per a ilustrar el diccionari que ya està accessible per a tot el públic en la mateixa web.
  
 Volem agrair als colaboradors externs **Xavier Gil i Escudero** i **Josué Ferrer** el gran treball que venen realisant ajudant-nos a posar fotos a les entrades del diccionari. També volem demanar disculpes per canviar-li el llinage a Xavier Gil al mencionar-lo en l'acte de presentació, i més quan ha estat colaborant des de l'inici del proyecte fent un grandíssim treball. Volem agrair als colaboradors externs **Xavier Gil i Escudero** i **Josué Ferrer** el gran treball que venen realisant ajudant-nos a posar fotos a les entrades del diccionari. També volem demanar disculpes per canviar-li el llinage a Xavier Gil al mencionar-lo en l'acte de presentació, i més quan ha estat colaborant des de l'inici del proyecte fent un grandíssim treball.
  
 El diccionari ya ha satisfet més de 50.000 consultes des de que es publicà en internet el 30 d'octubre de 2011 i el seu us va en aument. El diccionari ya ha satisfet més de 50.000 consultes des de que es publicà en internet el 30 d'octubre de 2011 i el seu us va en aument.