Novetats presentades en el XXIV Dia de la Llengua i la Cultura Valencianes

Ya està publicat en la web el Informe sobre la llengua valenciana i propostes de revalencianisació que s’oferí imprés i en CD als assistents a l’acte del XXIV Dia de la Llengua i la Cultura Valencianes acompanyat de tots els seus anexos. Vos recomanem la seua llectura.

En l’acte es mostraren algunes de les novetats de la web del Diccionari General de la Llengua Valenciana. Ara és possible consultar la conjugació dels més de 7.500 verps del diccionari. També es mostrà el treball que s’està fent per a ilustrar el diccionari que ya està accessible per a tot el públic en la mateixa web.

Volem agrair als colaboradors externs Xavier Gil i Escudero i Josué Ferrer el gran treball que venen realisant ajudant-nos a posar fotos a les entrades del diccionari. També volem demanar disculpes per canviar-li el llinage a Xavier Gil al mencionar-lo en l’acte de presentació, i més quan ha estat colaborant des de l’inici del proyecte fent un grandíssim treball.

El diccionari ya ha satisfet més de 50.000 consultes des de que es publicà en internet el 30 d’octubre de 2011 i el seu us va en aument.