Diferències

Ací es mostren les diferències entre dos versions de la pàgina.

Link to this comparison view

blog:informe_sobre_la_llengua_valenciana_i_propostes_de_revalencianisacio [05/04/2012 17:41]
Bernat
blog:informe_sobre_la_llengua_valenciana_i_propostes_de_revalencianisacio [23/01/2014 18:00]
Llínea 1: Llínea 1:
-====== Novetats presentades en el XXIV Dia de la Llengua i la Cultura Valencianes ====== 
  
-Ya està publicat en la web el **//​[[documents:​informes:​informe_sobre_la_llengua_valenciana_i_propostes_de_revalencianisacio]]//​** que s'​oferí imprés i en CD als assistents a l'acte del **XXIV Dia de la Llengua i la Cultura Valencianes** acompanyat de tots els seus anexos. Vos recomanem la seua llectura. 
- 
-En l'acte es mostraren algunes de les novetats de la web del //​**[[http://​diccionari.llenguavalenciana.com|Diccionari General de la Llengua Valenciana]]**//​. Ara és possible consultar la conjugació dels més de 7.500 verps del diccionari. També es mostrà el treball que s'​està fent per a ilustrar el diccionari que ya està accessible per a tot el públic en la mateixa web. 
- 
-Volem agrair als colaboradors externs **Xavier Gil i Escudero** i **Josué Ferrer** el gran treball que venen realisant ajudant-nos a posar fotos a les entrades del diccionari. També volem demanar disculpes per canviar-li el llinage a Xavier Gil al mencionar-lo en l'acte de presentació,​ i més quan ha estat colaborant des de l'​inici del proyecte fent un grandíssim treball. 
- 
-El diccionari ya ha satisfet més de 50.000 consultes des de que es publicà en internet el 30 d'​octubre de 2011 i el seu us va en aument.