Diferències

Ací es mostren les diferències entre dos versions de la pàgina.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
blog:informe_sobre_la_llengua_valenciana_i_propostes_de_revalencianisacio [14/03/2012 13:05]
Bernat
blog:informe_sobre_la_llengua_valenciana_i_propostes_de_revalencianisacio [23/01/2014 18:00] (Actual)
Llínea 3: Llínea 3:
 Ya està publicat en la web el **//​[[documents:​informes:​informe_sobre_la_llengua_valenciana_i_propostes_de_revalencianisacio]]//​** que s'​oferí imprés i en CD als assistents a l'acte del **XXIV Dia de la Llengua i la Cultura Valencianes** acompanyat de tots els seus anexos. Vos recomanem la seua llectura. Ya està publicat en la web el **//​[[documents:​informes:​informe_sobre_la_llengua_valenciana_i_propostes_de_revalencianisacio]]//​** que s'​oferí imprés i en CD als assistents a l'acte del **XXIV Dia de la Llengua i la Cultura Valencianes** acompanyat de tots els seus anexos. Vos recomanem la seua llectura.
  
-En l'acte es mostraren algunes de les novetats de la web del //​**[[http://​diccionari.llenguavalenciana.com|Diccionari General de la Llengua Valenciana]]**//​. Ara és possible consultar la conjugació dels més de 7500 verps del diccionari. També es mostrà el treball que s'​està fent per a ilustrar el diccionari. Podeu vore alguns eixemples d'​entrades ilustrades ​en: [[http://​diccionari.llenguavalenciana.com/​entries/​search/​Search.expression:​orso|orso]],​ [[http://​diccionari.llenguavalenciana.com/​entries/​search/​Search.expression:​lle%C3%B3|lleó]],​ [[http://​diccionari.llenguavalenciana.com/​entries/​search/​Search.expression:​%C3%A0guila|àguila]],​ [[http://​diccionari.llenguavalenciana.com/​entries/​search/​Search.expression:​guitarra|guitarra]],​ i moltes més.+En l'acte es mostraren algunes de les novetats de la web del //​**[[http://​diccionari.llenguavalenciana.com|Diccionari General de la Llengua Valenciana]]**//​. Ara és possible consultar la conjugació dels més de 7.500 verps del diccionari. També es mostrà el treball que s'​està fent per a ilustrar el diccionari ​que ya està accessible per a tot el públic ​en la mateixa web.
  
 Volem agrair als colaboradors externs **Xavier Gil i Escudero** i **Josué Ferrer** el gran treball que venen realisant ajudant-nos a posar fotos a les entrades del diccionari. També volem demanar disculpes per canviar-li el llinage a Xavier Gil al mencionar-lo en l'acte de presentació,​ i més quan ha estat colaborant des de l'​inici del proyecte fent un grandíssim treball. Volem agrair als colaboradors externs **Xavier Gil i Escudero** i **Josué Ferrer** el gran treball que venen realisant ajudant-nos a posar fotos a les entrades del diccionari. També volem demanar disculpes per canviar-li el llinage a Xavier Gil al mencionar-lo en l'acte de presentació,​ i més quan ha estat colaborant des de l'​inici del proyecte fent un grandíssim treball.
  
 El diccionari ya ha satisfet més de 50.000 consultes des de que es publicà en internet el 30 d'​octubre de 2011 i el seu us va en aument. El diccionari ya ha satisfet més de 50.000 consultes des de que es publicà en internet el 30 d'​octubre de 2011 i el seu us va en aument.