Necessitem que colabores: >> Fes-te patró << >> Donació <<

Semana del Llibre Valencià 2012

La RACV celebra un any més la Semana del Llibre Valencià. Una semana en la que la programació d’actes gira al voltant de la figura del llibre.

  • El dilluns 14 s’inaugura a les 12h una Exposició de llibres antics que es podran adquirir a preus inimaginables, juntament en les edicions actuals i les novetats editorials. També es podrà contemplar -i adquirir- una mostra dels facsímils històrics de Vicent García Editors, alguns, eixemplars únics, que arriben al valor de 5.000€.
  • El dimarts 15 el propi editor, Ricart Vicent, nos ilustrara`en una magna conferència, o tertúlia com ad ell li agrada resenyar, sobre el el llibre i l’imprenta valenciana.
  • El dimecres 16 toca presentació de llibres. La lliteratura en llengua valenciana oferix les últimes produccions per mig de la AELLVA i Edicions Mosseguello.
  • El dijous 17 complirem ya la consecució dels XIX Recitals Poètics que la AELLVA ve organisant. Enguany i degut al bon sabor que deixà l’any passat l’experiència de “Seguint el rastre d’un llibre”, realisarem la segona edició.

Vos esperem a tots en la sèu de la RACV, carrer Avellanes nº. 26. Ciutat de Valéncia.